Volvo klassiekers

Uw oldtimer verdient uiteraard alleen de beste zorg. Of het nu een prachtige klassieker of een schitterend rallyauto is. Of het nu om onderhoud, reparatie of preparatie gaat, u wilt graag dat uw kostbare bezit alleen door uiterst serieuze professionals wordt geserviced.

En dat begrijpen wij, bij Auto Service Brinks maar al te goed. Wij hebben  jarenlang ervaring opgedaan op de nationale en internationale rally’s Daardoor kennen wij als geen ander het belang van een uiterst serieuze werkwijze. Op elk onderdeel, elk detail van onderhoud of (p)reparatie moet immers voor 100% kunnen worden vertrouwd onder de meest extreme omstandigheden.

Ook tijdens de verschillende klassieke rally’s zoals de Monte Carlo Historique, de Tulpenrallye,  de Hellendoorn rally, Boucles de Spa, de Euregios rally zult u auto’s voorbij zien komen die door ons gebouwd zijn en tevens verzorgen wij de service tijdens de rally’s die meetellen voor het  ONRK. Zie daarvoor onze rally pagina van Brinks Historic Motorsport

 Bij Auto Service Brinks zorgen we met veel plezier ervoor dat alle klassieke PK’s maximaal tot hun recht komen. Bij de preparatie van de klassieke rallyauto’s werken wij samen met de beste specialisten op hun vakgebied o.a. vermogensbank en het tunen van de motoren.

 Maar uiteraard bent u ook voor advies en het reguliere onderhoud aan uw rally- en/of mooie klassieker van harte welkom in onze goed geoutilleerde garage van Auto Service Brinks